Een wereld gehuld in duisternis. Gevaar schuilt achter elke hoek.
 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 A party with Laila

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
AuteurBericht
Laila

avatar

Aantal berichten : 74
Registratiedatum : 16-02-10

Profiel
Leeftijd:: 12 Jaar
Partner:: Ik weet het niet meer..

BerichtOnderwerp: Re: A party with Laila   za feb 20, 2010 2:26 pm

Laila hoorde het en slikte even. Ze lette goed op de jongens maar keek naar Draco en de leider toen een mes getrokken werd. Opeens werd ze vastgegrepen en gaf ze een gil. "Laat me los!" riep ze kwaad en begon hevig tegen te werken. Ze gaf een jongen een trap tegen zijn scheen en zag toen dat de leider Draco een stomp in zijn maag gaf. Ze slikte en begon hevig te trekken. "Laaat los!" schreeuwde ze razend en zuchtte even. De jongens waren veel te sterk voor een klein meisje zoals haar. Ze keek naar Draco en hoopte maar dat er niets met hem zou gebeuren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Draco

avatar

Aantal berichten : 69
Registratiedatum : 15-02-10

Profiel
Leeftijd:: 18
Partner:: -

BerichtOnderwerp: Re: A party with Laila   za feb 20, 2010 3:13 pm

Draco hoorde het gegil van Laila en dat leidde hem af, daardoor kon hij zich niet goed op de leider concentreren. ''Hou op Laila dat helpt toch niets!'' Riep Draco toen kwaad richting haar. Ze kon schreeuwen wat ze wou maar Draco kon haar nu even niet helpen, hij had andere zorgen. Bovendien zouden de jongens Laila toch niets doen, ze wouden haar immers beschermen tegen Draco. De leider grijnsde vals en hij sloeg richting Draco. Draco zette zijn concentratie weer op de leider en hij ontweek de slag simpel. Hij trapte de leider dan hard in zijn maag en deze viel naar achteren. Draco trok dan zijn andere mes en hij haalde met deze naar de leider uit. Deze ontweek de aanval en sprong weer recht. Hij sloeg weer richting Draco en Draco sprong snel naar achteren waarna hij het mes op de leider af gooide. Dit keer raakte het mes de leider wel, het mes stak in de schouder van de leider en deze zakt even ineen maar trok dan snel het mes eruit en gooide die weg. Draco haalde zijn geweer tevoorschijn en richtte deze op de leider. ''Één verkeerde beweging en je bent dood.'' Zei Draco dan scherp tegen de leider maar deze leek niet onder de indruk nee er verscheen een brede grijns op de mond van de leider. ''Doe wat je moet doen.'' Zei deze dan ook ineens en Draco keek vaag, wat bedoelde hij? Maar daar kreeg hij al snel genoeg antwoord op. Een schot was plots achter Draco te horen en een kogel boorde zich dan tussen zijn schouder bladen. Draco zijn ogen werden groot en hij snakte dan naar adem. Een jongen van de groep was stil naar de twee toe geslopen en was ongezien achter Draco gaan staan. En omdat Draco met de leider bezig was had de jongen Draco makkelijk kunnen raken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Liluth

avatar

Aantal berichten : 42
Registratiedatum : 16-02-10

Profiel
Leeftijd:: 24
Partner:: Hawke is the only one, but i'm still not a softy like everyone else.

BerichtOnderwerp: Re: A party with Laila   za feb 20, 2010 3:23 pm

Kalm maar zeker liep er een dame met 4 honden rond, nouja waarvan de gevaarlijkste van de 4 haar eigen hond was. Haar blik was emotieloos, maar ook leeg als ze naar jongeren keek. Blijkbaar gingen deze naar de discotheek, en ze hoorde in de verte dan enkele messen op de grond vallen etc. Haar blik was dan ook erg verbaasd, waarna ze dan in de richting liep. Demon daarentegen rende in de richting van dat gevecht, en de 3 straathonden liepen hem gewoon achterna. Ja, ze kon er niet echt iets aan doen dat ze 4 honden bij haar had lopen, aangezien die andere 3 haar altijd volgen. Na een tijdje kwamen de honden aan bij hen, en ze gromden dan ook erg luid. Kalm liep zij in hun richting, en ze kwam dan bij de honden staan. "Hmm wat zie ik hier een member gewond op de grond?" Zei ze dan ook even kort, waarna ze dan naar de jongen liep die blijkbaar geschoten had. Ze grijnsde dan ook even breed, en ze ging vlakbij zijn oor staan. "Zomaar een lid neerhalen van de Darks is niet mooi hoor." Zei ze dan ook tegen de jongen, en opeens haalde ze uit met haar mes bij deze zijn keel. Daarna richt ze zich op de andere jongens, en ze ging gebukt bij de Darkmember staan. "Blijf stil en beweeg niet." Zei ze dan ook tegen hem, en ze haalde dan ook de kogel uit zijn wonde. Daarna richt ze zich op de leider van het groepje, en ze knikte kort naar Demon. "Ga je gang mijn lieverdje." Zei ze dan ook tegen de wolfshond, en deze liep dan ook op het groepje af dat een meisje bij hen hadden. Zijn tanden waren ontbloot, en hij keek hen dan ook dreigend aan. Zijzelf richt zich dan op de leider van de groep, waarna ze dan met deze begon te vechten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Laila

avatar

Aantal berichten : 74
Registratiedatum : 16-02-10

Profiel
Leeftijd:: 12 Jaar
Partner:: Ik weet het niet meer..

BerichtOnderwerp: Re: A party with Laila   za feb 20, 2010 3:27 pm

Laila schrok hevig van het geroep van Draco en tranen sprongen in haar ogen. Waarom riep hij zo kwaad naar haar? Ze slikte en trilde een beetje. Ze trok iets minder hard en zuchtte. Ze wist niet meer wat ze nu nog van hem moest denken. Zijn gedrag maakte hem bang en zeker als hij kwaad deed tegen haar. Ze keek stil naar de grond en hoorde toen de schoten. Haar ogen werden groot toen ze zag dat Draco geraakt was en ze begon harder te trekken. "DRACO!" gilde ze en ttranen gleden over haar wangen. Ze kon niets doen tegen hen en als hij nu nog meer geraakt werd konden ze haar makkelijk meenemen. Ze zag het meisje dat hielp maar werd weer meegetrokken. Nu er versterking voor Draco kwam moesten ze haar in veiligheid brengen maar dat wilde ze eigenlijk niet. Langs de andere kant liever wel omdat ze teleurgesteld in Draco was. Bang dat hij nog eens kwaad tegen haar zou reageren. Ze zuchtte diep en stopte toch met tegenwerken waarna de jongens haar gewoon meenamen..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Draco

avatar

Aantal berichten : 69
Registratiedatum : 15-02-10

Profiel
Leeftijd:: 18
Partner:: -

BerichtOnderwerp: Re: A party with Laila   za feb 20, 2010 3:39 pm

Draco snoof toen er een meisje bij hem kwam, nou een 'meisje' was ze niet meer. HIj kon haar beter een vrouw noemen en schijnbaar was ze ook een dark. Toen ze zei dat hij stil moest staan deed hij dat maar en de kogel werd dan uit zijn rug gehaald. Hij klemde zijn kaken even op elkaar omdat het best pijn deed en hij ging dan tegen de muur staan aangezien zijn wond nog bloedde. Hij irriteerde zich lichtjes door die reactie van het meisje. Alsof het zo makkelijk was om tegen 7 mensen te vechten, zelfs een dark kon daar moeite mee hebben. Dat vond hij teminste, ach misschien was hij wel zwakker geworden. Hij had ookal een tijd niet meer gevochten. Hij slaakte dan een diepe zucht en hij merkte toen de honden op die van de vrouw leken te zijn. Ineens bedacht hij zich dat de jongens Laila nog hadden en zijn blik schoot dan ook in hun richting maar deze gingen er met Laila vandoor. Blijkbaar had de hond hun niet op tijd kunnen stoppen. ''Shit..'' Mompelde hij en hij ging dan recht staan maar door de pijn tussen zijn schouder bladen kon hij niet rennen of springen. Toch probeerde hij de pijn te negeren en zijn blik ging dan naar de vrouw en de leider. Hij trok dan zijn geweer en hij richtte die op de leider. Nu hij afgeleid was kon Draco hem makkelijk neer schieten. Hij wachtte af op het juiste moment zodat hij de vrouw niet zou raken. Dit moment kwam dan ook uiteindelijk en hij schoot af. De kogel schoot langs de vrouw en boorde zich in de man.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Liluth

avatar

Aantal berichten : 42
Registratiedatum : 16-02-10

Profiel
Leeftijd:: 24
Partner:: Hawke is the only one, but i'm still not a softy like everyone else.

BerichtOnderwerp: Re: A party with Laila   za feb 20, 2010 6:49 pm

Liluth hield de leider bezig, en ze grijnsde dan ook even breed. De honden liepen achter het groepje aan, en ze vielen hen dan ook aan. Demon beet in de arm van de jongen die dat het meisje vast had, en daardoor moest die wel loslaten. Liluth daarentegen hield een wapen op de leider gericht, maar haar andere wapen hield ze op de groep jongens gericht. Met een aantal schoten raakte ze een paar jongens, en ze rekte zich dan uit als de leider voor haar neerviel. Ze grijnsde dan ook erg vals, en ze schoot nog een paar keer in de leider. Daarna liep ze naar de darkmember, en ze plaatste haar hand op zijn schouder. "Je mag van geluk spreken dat ik in de buurt was, maargoed zoals altijd zijn we wel verplicht om te helpen." Zei ze dan kalm tegen hem, en ze tilde de jongen dan over haar schouder. "Niet zeuren en gewoon blijven zitten, anders bloed je nog dood." Zei ze dan ook tegen hem, en ze floot dan op haar vingers naar Demon. Deze keek op naar haar, en beet dan ook de jongen dood. Daarna stapte ze met de jongen over haar schouder naar het meisje, en ze glimlachte vriendelijk naar haar. "Kom mee dan gaan we naar mijn schuilplaats waar ik hem hier kan verzorgen." Zei ze dan ook vriendelijk tegen het meisje, en ze stak haar hand dan ook rustig uit naar haar. De honden keken naar hun 3, en ze gaven dan ook een luide huil.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Laila

avatar

Aantal berichten : 74
Registratiedatum : 16-02-10

Profiel
Leeftijd:: 12 Jaar
Partner:: Ik weet het niet meer..

BerichtOnderwerp: Re: A party with Laila   za feb 20, 2010 8:46 pm

[Laila was al uit het topic Wink]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Liluth

avatar

Aantal berichten : 42
Registratiedatum : 16-02-10

Profiel
Leeftijd:: 24
Partner:: Hawke is the only one, but i'm still not a softy like everyone else.

BerichtOnderwerp: Re: A party with Laila   za feb 20, 2010 8:48 pm

[Ohja waarom negeer je het als mijn honden bij jou waren in mijn vorige post? en dat was voordat ze helemaal weg werd getrokken]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Laila

avatar

Aantal berichten : 74
Registratiedatum : 16-02-10

Profiel
Leeftijd:: 12 Jaar
Partner:: Ik weet het niet meer..

BerichtOnderwerp: Re: A party with Laila   za feb 20, 2010 9:18 pm

[Ik had het vast niet goed gelezen xs]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Liluth

avatar

Aantal berichten : 42
Registratiedatum : 16-02-10

Profiel
Leeftijd:: 24
Partner:: Hawke is the only one, but i'm still not a softy like everyone else.

BerichtOnderwerp: Re: A party with Laila   za feb 20, 2010 9:20 pm

[lees volgende keer wat beter, dan zou je het door hebben dat ik je aan het redden was.]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: A party with Laila   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
A party with Laila
Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Let's Have Some Fun This Beat Is Sick [OPEN; Party-type thing]
» CHELVARICS WARMING BOAT PARTY (only invited are welcome or knock first!)
» Slytherin Christmas Party
» Corpse Party Remake
» [GUILD EVENT]*~Saber's Beach Party~*

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Living in the dark :: De stad :: Discotheken-
Ga naar: